Je altijd al een kasteelheer of kasteelvrouwe willen voelen? Grijp dan nu je kans! Want op het Gelderse Kasteel Vorden stellen eigenaren Karin de Rouw en Jos Hoenen 3 grote gastenkamers open tegen kost en inwoning. Genieten van luxe en historie in een prachtige omgeving, wie wil dat nu niet?

Zandstenen trap

Elke kamer is apart te bereiken via een middeleeuwse zandstenen spiltrap. De kamers zijn voorzien van luxe, sfeervolle, authentieke inrichting met o.a. een eigen badkamer die van alle gemakken is voorzien.

Het rijk alleen

Als bewoner kun je als het kasteel geopend is ongestoord door de andere mooie ruimtes dwalen en er gaan zitten, of buiten bij het restaurant ’t Kasteelhaantje op het heerlijke terras gaan zitten.

bron: Kasteel Vorden

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerden voor de positie van kostganger (kost en inwoning voor langere tijd, minimaal 1 maand) kunnen zich melden via de website van het kasteel. Je moet wel over voldoende middelen beschikken, want de prijzen per maand zijn niet voor iedereen weggelegd: € 2.000,- voor één persoon en € 2.500,- voor 2 personen. Maar dan woon je ook wel als een vorst.

Meer informatie: www.kasteelvorden.nl

Karin de Rouw en Jos Hoenen heten je welkom op Kasteel Vorden
TuinTuin