Overnachten in of in de buurt van de mooiste kastelen en tuinen van Nederland en België

10 x slapen in een kasteel in Nederland

Wat is er sprookjesachtiger dan overnachten in een echt kasteel? Nederland kent prachtige kasteelhotels, van super de luxe sterrenaccomodaties tot charmante bed & breakfasts. In bijna iedere provincie is wel een unieke locatie te vinden, vaak in het groen en ver weg van de dynamiek van de stad. Trek er op uit en dompel jezelf onder in de weelde van rust, ruimte en historie. Wij zetten 10 kasteelovernachtingen in diverse prijsklassen voor je op een rij.

Neercanne

Château Neercanne neemt afscheid van bekende gezichten

Château Neercanne kondigt aan dat twee bekende gezichten van het hoogstaande kasteelrestaurant afscheid nemen vanwege een volgende stap in hun carrières. Maître d’Hotel Dennis Lemmens maakt promotie binnen het Limburgse moederbedrijf Oostwegel Collection en wordt Food & Beverage Manager bij Winselerhof terwijl Chef de Cuisine Gilbert von Berg zelf gaat ondernemen.

Hotel Chateau Marquette zoekt mede-eigenaar(s)

Hotel & Chateau Marquette in Heemskerk gaat aandelen uitgeven om de coronacrisis overleven. Met de uitgifte van certificaten hoopt de eigenaar minstens een half miljoen op te halen, om zo een financieel fundament voor het kasteelhotel te bouwen. Er worden maximaal 38% van de aandelen van per stuk 100 euro aangeboden.

Wonen op een kasteel? Dat kan op Kasteel Vorden.

Je altijd al een kasteelheer of kasteelvrouwe willen voelen? Grijp dan nu je kans! Want op het Gelderse Kasteel Vorden stellen eigenaren Karin de Rouw en Jos Hoenen 3 grote gastenkamers open tegen kost en inwoning. Genieten van luxe en historie in een prachtige omgeving, wie wil dat nu niet?

Château Wittem heropend

Na een ingrijpende verbouwing is hotel Château Wittem, voorheen Kasteel Wittem, weer open. Het luxe hotel beschikt over twaalf exclusieve suites, de Witham Bar en het Franse restaurant Julemont. Met diensten als valet parking, butler service en turndown service…

De Blauwe Kamer in Slot Zeist

Slot Zeist is een 17-eeuws slot gebouwd in opdracht van Willem Adriaan van Nassau (kleinzoon van Maurits van Oranje). Het slot is ontworpen door architect Jacobus Roman en omgeven door een Engels landschapspark. Het Slot is…