Als je op zoek bent naar een leuk uitstapje dan kan je deze zomer terecht in het Park van Beervelde, in de buurt van Gent. Hier kun je in alle rust wandelen en genieten van een drankje, een cocktail met tapas of een heerlijk ijsje. Maar er is meer! Via de onlineshop kan je vooraf picknickmanden bestellen, een lunch of diner in het weekend of zelfs een overnachting boeken in een high-end luxe cabin van Tortiga.

Een nieuwe beleving in het Park van Beervelde

Summer in the Park is een nieuw initiatief van het Park van Beervelde, bekend van de Tuindagen die er (normaal gesproken) 2 keer per jaar plaats vinden. De Tuindagen zijn het visitekaartje van de Oost-Vlaamse sierteelt, kwekers uit Vlaanderen tonen hier hun producten aan het grote publiek. Vanwege de lockdown waren Park Beervelde (en dus ook de Tuindagen) dit voorjaar alleen virtueel te bezoeken, maar nu de maatregelen zijn versoepeld is het prachtige kasteelpark weer geopend.

Wat is er te doen?

Na een verkwikkende wandeling in het bos zal je, bij goed weer, van een welverdiende pauze op een van de terrassen kunnen genieten. De bar aan het Koetshuis is – behalve op maandag – alle dagen open, van 12u tot 20u.

Bij de bars kan je jouw bestelling online afhandelen dankzij de app van Dorst. Elke tafel is voorzien van een QR-code en een tafelnummer. Je hoeft niets te installeren, na het scannen van de QR-code verschijnt de digitale menu in jouw browser. Kies jouw drankjes, geef het tafelnummer door en betaal online met o.a. Payconiq, Bancontact, iDEAL, Visa of Mastercard. De ober zal enkele ogenblikken later jouw bestelling aan de tafel brengen.
Hoe gemakkelijk is dat!

Boomhutbar

Bij de boomhutbar kan je je bovendien ook laten verleiden door een huisgemaakte cocktail. De boomhutbar is open bij goed weer, behalve op maandag, van 15u tot 23u (check de openingsuren van de bars). Er zijn regelmatig DJ sets en live optredens, volg voor het laatste nieuws Park Beervelde op Facebook event.

Overnachtingen voor 2 in een Tortiga

Zeker voor bezoekers uit Nederland is een overnachting in een ‘Tortiga’ een leuke mogelijkheid om er even helemaal uit te zijn. De Tortiga is geschikt voor 2 personen, is 100% Corona-proof en beschikt over eigen douche en WC. De matrassen zijn van hoogstaande kwaliteit en worden na elke overnachting volledig gedesinfecteerd. De Tortiga beschikt tevens over beddengoed, handdoeken en ecologische zeep en shampoo. Leuk tuinmeubilair zorgt ervoor dat je volop kan genieten van jouw diner en ontbijt in volle natuur en in de intimiteit van jouw Tortiga.

De Tortiga’s worden verhuurd inclusief ontbijt. Je hebt naast de overnachting verschillende mogelijkheden om de honger te stillen. Op dinsdag, woensdag, donderdag en zondagavond kan je kiezen tussen een vuurconcept (tafelbarbeque) of een picknickmand. Op vrijdag- en zaterdagavond of zondagmiddag kan je kiezen tussen verschillende menu’. Klik hier voor meer informatie over de Tortiga.

Bezoekersinformatie
De toegangsprijs tot het Park bedraagt € 5, je krijgt 2 drankbonnetjes (totale waarde € 5) in de plaats. Er is geen reservering nodig voor het wandelen en de terrassen.

Park van Beervelde
Beervelde-Dorp 75
9080 Beervelde
België
www.parkvanbeervelde.be

afbeeldingen: ©Park van Beervelde

TuinTuin