Deze kerstvakantie word je van 19 december t/m 3 januari bij Kasteel de Haar in de watten gelegd tijdens de exclusieve rondleiding ‘Onder de pannen’. Sluip en kruip door het kasteel en ontdek wat er zich allemaal afspeelt en afspeelde in kamers en torens en op zolders en weergangen die normaal gesproken gesloten blijven voor publiek.

Rondleiding door een privégids

Nadat je groep op eigen gelegenheid het kasteel hebben bezocht, worden jullie hartelijk ontvangen door onze privégids die jullie meeneemt op een ontdekkingstocht langs verborgen plekken in het kasteel. Ontdek de weergangen van het kasteel waar het personeel vroeger ongezien langs kon sluipen, ronde wenteltrappen die naar verschillende torens leiden en voor het eerst opengestelde slaapkamers die alleen te bezichtigen zijn tijdens deze exclusieve rondleiding.

Extra visuele dimensies

Tijdens de rondleiding van 60 minuten zorgen extra visuele dimensies voor een unieke ervaring. In verschillende ruimtes zien jullie op tablets scenes, die het verhaal van de gids nog levendiger maken.

Bezoekersinformatie Kasteel De Haar

De rondleiding is geschikt voor maximaal zes personen. Een rondleiding start om 11:00, 11:30, 12:00, 12:30, 13:00, 13:30, 14:00, 14:30, 15:00, 15:30 of 16:00 uur. Voor de rondleiding is er een uur de tijd om het kasteel op eigen gelegenheid te bezoeken. Voor de groepsgrootte en samenstelling volgen wij het museumprotocol. Heeft u hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op.

Kijk voor meer bezoekersinformatie omtrent corona bij de corona maatregelen. De prijs van deze exclusieve rondleiding bedraagt 149 euro per huishouden.

TuinTuin
Gerelateerd