Op 18 augustus speelt Theater de Rode Maan in de kasteeltuin van Hernen de vrolijke muzikale familievoorstelling ‘de Drie Sinaasappels’. De voorstelling is onderdeel van de Kids-Zomerweken, die nog tot 30 augustus duren.

De Drie Sinaasappels is een origineel sprookje waarin een verwonderd meisje meerdere dieren ontmoet en samen met een ongelukkige prinses op zoek gaat naar de Drie Sinaasappels. 
 
Kinderen worden uitgenodigd om zo nu en dan geluiden te maken en mee te spelen. De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van 3 t/m 9 jaar. Na de voorstelling kan je het kasteel nog verkennen en het geheim van de verdwenen toren ontdekken. 

‘Theater in de tuin’ is onderdeel van zijn er weer de Kids-Zomerweken 25 juli t/m 30 augustus op kasteel Hernen en elke dag die we open zijn is er iets extra’s te doen voor de kinderen. Als je op deze dagen de gewone toegangsprijs betaalt (€ 5,00) mag je met de “pratende lamp” op avontuur door het kasteel, ontdek je het spannende verhaal over het geheim van de verdwenen toren en kan je gratis of tegen een kleine meerprijs meedoen met een superleuke activiteit. 

Datum en Tijden: dinsdag 18 augustus om 13.00 en 14.30 uur. 
Adres: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen. 

Meer informatie: https://hernen.glk.nl 

TuinTuin
Ook leuk om te lezen