In juli en augustus openen Kasteel Ammersoyen & Het Koetshuis op zes zomeravonden de poorten voor een bijzonder en sfeervol avondje uit voor het hele gezin. Een unieke kans om de middeleeuwse burcht in de avonduren te beleven! 

Ontdek het kasteel

Dwaal op deze zomeravonden op eigen gelegenheid door de vele zalen van de authentieke middeleeuwse waterburcht. Beklim de eeuwenoude muurtrappen en vergaap je aan alle spannende deurtjes, luikjes en schatkisten. Breng zeker ook een bezoekje aan de recent ontsloten voormalige brouwkelder, waar vandaan je ook een kijkje kunt nemen in de spannende kerker van het kasteel.

Avondje uit

Wie er een compleet avondje uit van wil maken kan de avond starten of afsluiten met een barbecue op het terras van Het Koetshuis op de voorburcht van Ammersoyen. Het Koetshuis is deze avonden ook geopend voor bijvoorbeeld een borrel met hapjes, een lekker ijsje of een high-wine.

Data zomeravond openstellingen:

  • Vrijdag 24 juli
  • Vrijdag 31 juli
  • Vrijdag 7 aug
  • Vrijdag 14 aug
  • Zaterdag 22 aug

Zaterdag 29 aug

Tip: Wacht niet te lang met het boeken van e-tickets. Er is vanwege de corona-maatregelen een beperkt aantal tickets beschikbaar; per kwartier kunnen er acht personen het kasteel binnen.

Tijd: 18.30 – 21.00 uur. (laatste entree om 21.00 uur)
Entree: volwassenen: 11,50 euro, kinderen t/m 18 jaar: 5,00 euro. Museumkaart en donateurspas niet geldig.
Reserveren is noodzakelijk en is mogelijk via www.glk.nl/ammersoyen
Adres: Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Meer informatie: www.glk.nl/ammersoyen

TuinTuin