Kasteel Hernen

Buiten wordt het weer vroeger donker, binnen gaan de lampen weer eerder aan. Zo ook op de zaterdagavonden in kasteel Hernen. De bijzondere sfeer wat het dan zal geven maakt een bezoek aan het kasteel in de avonduren extra speciaal.

De komende zaterdagavonden opent kasteel Hernen de poorten. Tijdens de normale openstellingstijden ga je als bezoeker op pad met de ‘pratende’ lantaarn, dit keer staan er op verschillende plekken een gids het verhaal te vertellen. Leuke en interessante weetje en verhalen over de ridderzaal, de zolder en de oude keuken worden op enthousiaste en boeiende wijze door onze rondleiders getoond en verteld.

Kasteel Hernen heet bezoekers welkom


Beleef het verhaal over de verdwenen toren

Daarnaast kunnen bezoekers ook nog steeds genieten van de spectaculaire presentatie op de kasteelzolder. De spannende presentatie vol licht- en geluidseffecten brengt het verhaal van de verdwenen hoektoren van het kasteel heel dichtbij. Hiermee wordt een bezoek aan het oude kasteel in de avonduren een onvergetelijke belevenis!

Ieder kwartier start een groepje, bestaande uit max. 10 personen. De nodige corona-maatregelen worden hierbij uiteraard in acht genomen. 
Reserveren is dan ook noodzakelijk om deze avondrondgang mee te kunnen maken.

Het oude kasteel

Museumkaart
Exclusief voor museumkaarthouders openen we op 26 september en 3 oktober de poorten. Reserveren is hier ook voor noodzakelijk.

Datum en Tijden: 

Zaterdag 26 sept. – 3 okt. exclusief voor museumkaarthouders 18.30 uur start – 20.30 uur laatste toegang
Zaterdag 10 okt. – 17 okt. – 24 okt.  18.30 uur start – 20.30 uur laatste toegang

Deelname activiteiten + Kasteelbezoek:
Volwassen € 9,50 Kinderen € 5,00. Toeslag Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 3,00. Museumkaart houders gratis.

Adres: Kasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen. 

Meer informatie en reserveren: https://hernen.glk.nl 

TuinTuin
Ook leuk om te lezen