Kasteel Cannenburgh is ook in 2020 helemaal in kerstsferen. Met de coronamaatregelen in acht genomen kun je toch het jaar leuk afsluiten bij dit Gelderse kasteel. Geniet tijdens de rondgang door het kasteel van feestelijk gedekte tafels, fonkelende lichtjes en winterse bloemstukken.

Cannenburgh in kerstsfeer

Kasteel Cannenburgh in het Gelderse Vaassen blijft ook dit jaar een bezoek tijdens de kerstperiode meer dan de moeite waard. Boek een online ticket met een tijdstip naar keuze en start je bezoek aan Cannenburch in het Bouwhuis. Kies je voor een audiotour? Dan voeren de oorspronkelijke bewoners je mee terug naar het leven van een adellijke familie in de 18e eeuw. Geniet tijdens de rondgang door het kasteel van feestelijk gedekte tafels, fonkelende lichtjes en winterse bloemstukken. Een foto op het bankje bij de 4,5 meter hoge kerstboom voorzien met maar liefst 4.000 lichtjes in de rijk ingerichte Ontvangsthal mag niet ontbreken.

Kidsproof 2021

Kasteel Cannenburgh sluit dit jaar toch nog feestelijk af want op maandag 16 november werd bekend dat het kasteel zich in 2021 Kidsproof Museum mag noemen. Medewerkers en vrijwilligers van het kasteel danken alle museuminspecteurs die het museumkasteel zo’n mooi cijfer hebben gegeven! Ze hopen iedereen zowel komende kerstweken als het komende jaar weer te mogen verwelkomen.

Het Geldersch Landschap & Kasteelen wenst iedereen fijne feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar!

Bezoekersinformatie
Cannenburch in kerstsfeer; woensdag 9 t/m woensdag 23 december tussen 12.00 – 17.00 uur. Volwassenen € 11,50, 4 t/m 18 € 5,00, Donateurs en museumkaarthouders gratis. Vooraf reserveren noodzakelijk: www.glk.nl/cannenburch.

TuinTuin
,
Ook leuk om te lezen